RON<3


Uggleutställning

Har inte varit så duktig på uppdatera i helgen. För har haft fullt upp hela helgen. Uggleutställning. Min uggla Hedvig fick 999 p. Bästa man kan få är 1000p. Så jag funderar på att sälja Hevdig då han inte fick full pott på sin bedömning. Vill ju ha den finaste ugglan ju?

Flög även förbi i Diagongränden och köpte massa kartonger av Bertibotsbönor. Gott! Alla av snorsmak!

Puss puss / Harry


harry hissar / dissar


Mina kära vänner - Mina vänner ställer verkligen upp för mig i vått och torrt. Ron, Hagrid, Hermione och såklart Neville. Ni är verkligen toppen. Även fast ni är ganska dumma när ni mobbar mig. Men bortsett från det. Kan inte vara arg på er ni e så puttinuttiga! :)

Bertiebotsbönor i alla smaker - Jättegoda godisar enligt mig, eller kanske inte alla är så speciellt goda. Särskillt inte choklad och jorgubb. Snor är min personliga favorit!




Jobbiga lärare - Alla lärare har bara klagat på mig denna vecka och mobbat mig. Kan ju inte rå för att jag har inte hunnit skaffa mig nya glasögon? Lite jobbigt. Men diss på dom som lärare som mobbas!

Hagrids gaser - Att Hagrid har gaser vet nog alla. Men menar, han borde tänka på alla andra människor som finns i närheten. Tror jag ska köpa en medicin i diagongränden åt honom som ska hjälpa så hans gaser försvinner. Är ju lite less..


beslut..

Har varit och kollat på nya brillor.. har haft mina glassögon sen jag gick i dagis. Kanske är dags att skaffa nya! Funderar på några av dom här. Tyck till om vilka jag ska köpa. Alla kostar runt 55.000-75.000 galjoner. Är ganska rik så har ju som råd med dessa bågar. Dom är alla specialtillverkade och har ett ljud som man kan följa om man tappar bort dom. Det är liksom bara att ropa "glassögon, hit" så kommer dom. Inget speciellt med de, men bra att upplysa nya läsare som inte är så van med magi.

,
1.

2.

3.

4







PUSS PUSS FRÅN HARRY


livet är inte lätt

Blev just utsatt för mobbing... Proffessor Snape sa att jag hade fula glassögon.. Jag gick direkt till dumbledore och förklarade vad som hade hänt. Han sa bara att det var sant och skrattade åt mig. Gick till toaletten och fick stöd från missnöjda Murtle. En fin tjej dedär!

Efter att pratat me Murtle ett tag så kändes det bättre då jag hade lättat mitt hjärta.. Gick till sällskapsrummet och satt och vänta på att mina vänner ska komma..



En bild på min fina vän Neville <3


Pussilipuss från Harry


Plåtning för tidning





Detta är då bilder från min senaste plåtning. Blev mycket nöjd med dom, jag är så sexig<3

Just nu sitter jag på Hogwarts. Brevid sitter Hagrid, Hermione, RON och Neville. Vi sitter och pluggar väldigt flitigt om hur man odlar mandagoror, vi har ju som sagt prov idag. Så vi sitter och pluggar nu. Måste få MVG!! För jag är bäst.

Idag

Sitter här och äter Bertiebotsbönor i alla smaker.. Det fanns många av min favorit, snor. ASGOTT! Fast fanns en hel del av hallonsmak också. Men dom hatar jag, usch!

Håller på att laga mitt trollspö.. Hagrid råka sätta sig på den. Gick av på en gång såklart.. Imorgon har jag prov om hur man odlar madagoror. Önska mig lycka till! 

En fin omslagsbild. Knappt photoshopad. Bara lite grann på Hermiones ögon. Då hennes ögon är för stora för hennes ansikte egentligen.. vet inte om jag fick säga dedär.. isåfall förlåt Hermione<3

Pusspuss från eran Harry


Mitt första inlägg

Jag har nu äntligen skaffat mig en blogg. Tänkte kunde vara bra att skriva lite vad jag gör under dagarna på Hogwarts. Näe, nu måste jag ta en flygtur på min Nimbus 2000. <3 Love it!

Ska göra mig en ny proffsig header också. <3<3 puss till er alla läsare, men en person specielt mycket<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0