Hemlighet



... Malfoy, grabe och goyle har nyss gjort kalsongryck på mig.. Jag gick i den långa korridoren på andra våningen och då hoppade dom plötsligt fram utan förvarning. Jag blev så rädd. Började springa för mitt liv, men tydligen så hade dom tagit nått elexir. Vilket gjorde dom snabb. För vanligtvis brukar inte dom vara snabb, springer alltid ifrån dom. Åtminstone Grabe and Goyle. Hur som helst så sprang dom ifatt mig och gjorde kalsongryck på mig... det gjorde så fruktansvärt ont, de ba skärde!! Jag har så ont att jag knappt kan gå eller sitta..

Men shhhh... det är en hemlighet, så säg inte till nån!

hiss/diss


Nevilles groda - Nevilles padda vet ni väl alla vem de är?  Den är så söt och den älskar verkligen mig. Varje gång jag kommer in till Neville på natten så blir den så glad att han hoppar upp i min famn och slickar mig! Så mysigt! <3





Ron Weasley - Jag och Ron har haft ett litet gräl. Ron ska alltid vara så kaxig mot mig och tro att han är bättre än mig på alla sätt och vis? Men de är han såklart inte! Jag är bäst och kommer alltid att vara det. Jag hoppas vi kommer att kunna reda ut dehär!

RSS 2.0